Home Blog Blog Rigips Trophy 2024

Rigips Trophy 2024

Vyhráli jsme jednu z nejprestižnějších soutěží v kategorii Dřevostavby!

Rigips Trophy je prestižní soutěž, do které jsou pravidelně nominovány ty nejzajímavější a nejlépe zpracované projekty. Podmínkou je zahrnutí technologie suché výstavby pomocí sádrokartonových desek. 

Tímto rokem byla odstartována 13. řada a my jsme byli potěšeni nominací dokonce dvou našich projektů, a to Rodinných domů v Letohradě a Apartmánového domu v Horním Václavově, který vyhrál první místo v kategorii Dřevostavby. Svůj úžas si získal výjimečnými mechanickými vlastnostmi díky sadrokartonovým RigiStabil deskám, které jsou ohnivzdorné a zároveň impregnované. Samozřejmostí bylo také dokonalé odhlučnění všech prostor pro zajištění pohody pomocí modrých akustických desek. Nesmíme zapomenout zmínit ani fenomenální techonogii Activ’Air, jež slouží k trvalému zkvalitnění ovzduší v interiéru. Tato technologie neutralizuje formaldehyd (rozkládá jeho emise) a výsledkem je čistý a zdravý vzduch 

Bylo pro nás poctou se této soutěže zúčastnit a oslavit společný úspěch. V příštích letech se můžeme společně těšit na neméně skvělé projekty, a za to, že to budou opravdové pecky, se můžeme zaručit!