Home Blog Blog Dotovaná hypotéka

Dotovaná hypotéka

Díky programu Dotovaná hypotéka umíme zajistit úrokovou sazbu 2,59 % p.a. s fixací na 3 roky.

Jak to funguje?

Po dobu 3 let naše firma pomáhá klientům splácet jejich hypotéku. Kompenzujeme rozdíl mezi úrokovou sazbou převyšující 2,59 % p.a. a úrokovou sazbou uvedenou ve zprostředkované úvěrové smlouvě.

Modelový příklad:

Manželé Omáčkovi se rozhodli pro koupi domu v Letohradě a vybrali si konkrétně dům 05C za cenu 9 960 000 Kč. Mají však obavy, aby zvládali splácet hypotéku, když jsou nyní tak vysoké úrokové sazby. Raději by počkali, až sazby trochu poklesnou.

Omáčkovi mají 20 % vlastních zdrojů. Finanční poradce jim nabídl úrokovou sazbu 5,49 % s měsíční splátkou 45 178 Kč. Tahle splátka je však pro ně v tuto chvíli příliš vysoká a rodina by se musela hodně uskromnit. Omáčkovi tak poptali program Dotovaná hypotéka. Naše firma Omáčkovým nabídla měsíční dotaci v částce 13 833 Kč, kterou jim bude vyplácet po dobu 3 let. Výše splátky Omáčkových tak bude činit pouze 31 345 Kč. Tato splátka už je po ně přijatelná. Rodina tak nemusí čekat na nižší sazby a může si splnit sen o svém bydlení hned teď.

Hypotéka Omáčkových nyní nevychází tak, jako kdyby měli sazbu 5,49 % p.a., ale jako kdyby měli sazbu 2,59 % p.a. Zároveň mají ocenění nemovitosti, zpracování a správu hypotéky i čerpání na základě návrhu na vklad ZDARMA.


Proč je to dobré?

Dotovaná hypotéka pomáhá rodinám překonat první fixační období po dobu, kdy jsou úroky hypotečních úvěrů výrazně vyšší (jako opatření ČNB proti vysoké inflaci) než je dlouhodobý průměr. Podle prognóz ČNB koeficient inflace bude klesat.


Proč úvěr řešit přes naši firmu

· Jednodušší proces = nemusíte přeposílat smlouvy z banky do banky.

· Nestojí Vás to žádné peníze a ušetříte svůj čas.

· Splátka a úrok je v mnohých případech nižší než na pobočce z důvodu možnosti využití výhod.

· V případě financování přes nás je jedinečná možnost dotované hypotéky.


Kontakt na našeho finančního poradce:

Jakub Svoboda, +420 608 605 731, jakub.svoboda@bidli.cz

Neváhejte nám napsat
Zobraz modal okno validace
Jméno a příjmení (povinné)
E-mail: (povinné)
Telefon
Váš dotaz
odeslat dotaz
(povinné) - Takto označené položky je nutné vyplnit