Home Blog Blog Cihla je tabu, dřevo je budoucnost

Cihla je tabu, dřevo je budoucnost

Nové a moderní bydlení je v dnešní době synonymem pro nízkoenergetické dřevostavby.

Nové a moderní bydlení je v dnešní době synonymem pro nízkoenergetické dřevostavby. Tohoto trendu se drží také kancelář paní Minářové, a proto se kromě tradiční realitní činnosti rozšířila i o developerské výstavby po celé ČR.

Reality Minářová s. r. o. (*) si za dobu své existence vydobyla silnou pozici v oblasti prodeje nemovitostí, právního servisu, financování bydlení a řešení exekucí. Před několika lety však kancelář začala spolupracovat s firmou Vario Vila s. r. o., a tak se seznámila se stavbami budoucnosti.

V této době se tedy rozhodlo o realizaci výstavby nízkoenergetických bytových domů v Letovicích. "Poté co lidé zjistili, že se dřevostaveb bát nemusí a že se tímto způsobem bydlení dá velmi ušetřit, začal být projekt velmi úspěšný, " prozradila Eva Minářová, jednatelka společnosti. Pro velký zájem o tuto novinku se realitní kancelář, stavební firma a město rozhodlo i o II. etapu této výstavby, která pravděpodobně vypukne v příštím roce.

Nyní Eva Minářová založila developerskou společnost, která půjde ruku v ruce s její realitní kanceláří. Jejím obchodním partnerem je architekt Ing.arch.Petr Skrušný, který pro projekt připravil projektovou dokumentaci.

Rozpracovaným projektem této společnosti je také stavba apartmánových domů v srdci jesenického podhůří pod Pradědem. "Jde o dlouhodobý projekt, který pomůže rozvinout Jeseníky jako turistickou destinaci a přinese spoustu možností investic," dodává paní Minářová. Práce se také rozjíždí v České Třebové, kde vzniká velký bytový komplex "Nad Třebovkou" nebo nové byty v Boskovicích.

U těchto plánů realitní a developerská kancelář určitě nekončí, ale kde dál vznikne nové a moderní bydlení se zatím necháme překvapit.

*tento článek vyšel v tiskové publikaci v roce 2015, v roce 2016 došlo ke změně na Developement Minářová s.r.o.